En el crèdit de síntesi d’enguany, a primer d’ESO s’ha dut a terme diverses activitats per tal de treballar l’ODS 6. Es tracta d’una ODS que el que pretén és promoure accions per tal de garantir l’accés a aigua potable i a instal·lacions sanitàries. Per aquest motiu, els alumnes de primer d’ESO van realitzar un vídeo en anglès on expliquen quines accions diàries realitzen per aconseguir estalviar aigua. Paral·lelament, des de la comissió d’Escoles Verdes s’ha elaborat una fitxa model sobre aquesta ODS, on s’hi especifica els compromisos i peticions que es fan a organismes superiors per part de l’Institut d’Auro, emmarcat a la XESC (xarxa d’escoles per a la sostenibilitat de Catalunya).

Vídeo: https://drive.google.com/file/d/1KS2EJf8C6X7h-lXttco5AVNAPgpfHmhU/view?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *